середу

Семінар 4.




Сьогодні у нас знову семінар. Перше знайомство з сімами і сайтом відбулося майже пів року тому. МИ вже багато чому навчилися, але постає все більше запитань. МИ заповнюємо перший опитувальник. НАші результати можна переглянути. Сьогодні ми навчалися писати дописи і коментарі в блозі - нашій мережевій спільноті. Обговорили, як краще спланувати і розробити лабораторну роботу з геометричної оптики для 7 класу. Вирішили зібратися на навчальний семінар наступної середи, щоб навчитися краще працювати в блогах, створювати свої опитувальники. 

3 коментарі:

  1. важливо зазначити, що програмне забезпечення не повинно бути використано як повний замінник наочних дослідів. На мою думку, воно повинно використовуватися як допомога вчителю або позакласна (домашня) робота самих учнів
    Вчитель фізики Фастівського ліцею - інтернату
    Науменко О.В.

    ВідповістиВидалити
  2. В школі є можливість використовувати матеріал на уроках під час міні лекцій, лабораторних робіт .Учні виявили інтерес,зацікавились, завантажили на власні комп'ютери,діляться враженнями про переглянуті моделі.
    Сороченко С.Р.

    ВідповістиВидалити
  3. Сьогоднішній семінар був цікавий тим, що навчилася користуватися даним блогом, порівняла свої враження від роботи з симуляціями з враженнями колег. Цікавим був обмін власним досвідом з методики використання симуляцій.
    Я особисто використовувала на уроках фізики симуляції"Кольори", "Механічна енергія", "Інтерференція","Фотоефект", "Геометрична оптика"-11 клас.
    Архипова Л.

    ВідповістиВидалити